Brewery and Restaurant Mahnic, Kozina

Specific details Brewery restaurant Mahnic
Kolodvorska 4, 6240 Kozina
call: +386 (0)5 680 - 01 - 00
www.mahnic.si

Description

mahnic nova slikaBrewery and Restaurant Mahnic, Kozina, se ponaša z naslovom prve domače pivovarne na Primorskem. Nahajajo se ob železniški postaji. Ko se pripeljete do Kozine, vas bodo do gostilne usmerjale obcestne table.

V notranjih prostorih gostilne se nahajajo dva restavracijska prostora in "šank" prostor. V teh prostorih sprejmejo približno 150 gostov. Prostori so namenjeni predvsem pogostitvi, tako posameznikov kot večjih skupin, omogočajo pa tudi organizacijo poslovnih, družabnih srečanj, jubilejev in rojstnodnevnih zabav.

Zunanji prostori obsegajo senčni vrt ali zunanjo teraso, na kateri Brewery and Restaurant Mahnic, Kozina, sprejema goste v obdobju od pomladi do pozne jeseni. Na tem delu lokala imajo gosti na voljo približno 100 sedišč.

Posebno pozornost namenijo domači pivovarni, katere začetki segajo v leto 1996. Zakonca Mahnič sta realizirala poslovno idejo izgradnje gostišča in prve domače pivovarne na Primorskem. Glede na to, da so bile v Sloveniji tovrstne proizvodnje prisotne v manjšem obsegu, sta se odločila za nakup tehnologije in recepture za proizvodnjo piva v tujini. Tehnološki in proizvodni proces piva Mahnič tako temelji na proizvodnji bavarskega piva pivovarne Hofbräuhaus, München.

mahnic 20      mahnic 21       mahnic 22

Tako je tudi jedilni list osnovan na domačem pivu Mahnič, zato v jedilnem listu prevladujejo mesne in pivske jedi, h katerim se prileže sveže zvarjeno domače pivo. Glede na to, da se nahajajo na področju Krasa, pa lahko naročite tudi številne tradicionalne kraške jedi.

Za vse dodatne informacije in rezervacije vas Brewery and Restaurant Mahnic, Kozina, vabi da jih kontaktirate na telefonsko številko +386 (0)5 680 - 01 - 00.

mahnic nova slika 1

 

Contacts

Services Brewery, Restaurant

Location

Kozina
Kolodvorska 4