Bus transports, organisations of the excursion or travel, Meteor, Cerklje

Specific details Meteor Cerklje d.o.o
Stara cesta 1, 4207 Cerklje na Gorenjskem
call: +386 (0)4 252 - 83 - 00
www.meteor.si

Description

meteor novaDružinsko podjetje Bus transports, organisations of the excursion or travel, Meteor, Cerklje, že več kot 20 let nudi potnikom varno in udobno vožnjo posameznikom in skupinam po Sloveniji in tujini.

Podjetje Bus transports, organisations of the excursion or travel, Meteor, Cerklje, je invalidom prijazno podjetje, saj imajo kot edino podjetje v Sloveniji v svojem voznem parku tudi avtobus Mercedes-Benz Travego, ki je posebej prilagojen za prevoz invalidov. Avtobus ima vgrajeno dvigalo, ki omogoča dvig vozička direktno na avtobus. Tako je potovanje omogočeno tudi tistim, ki brez invalidskega vozička žal ne morejo.

 

meteor 13       meteor 14      meteor 15

Nudijo vam:

♣ Avtobusne prevoze (vozni park sestavljajo vozila znamk Mercedes-Benz, Neoplan in Setra) ne glede na relacijo, v Sloveniji ali tujini
♣ Celotno organizacijo izleta ali potovanja
♣ Rezervacijo nastanitev v Sloveniji in tujini
♣ V sodelovanju z zavarovalnico Vzajemna lahko sklenete zavarovanja za tujino
♣ Prevoz manjših skupin s kombijem z voznikom
♣ Najem kombija brez voznika

Strankam se vedno posvetijo v celoti ter oblikujejo izlet glede na njihove želje. Tukaj so prav za vsakega: zaključene in šolske skupine, športnike, posameznike…..

Skupaj s celotnim kolektivom potrpežljivih in izkušenih voznikov, z izkušnjami v Sloveniji in tujini, je podjetje Bus transports, organisations of the excursion or travel, Meteor, Cerklje, tu za vas, da obiščete veliko novih krajev in doživite čim več.

meteor nova 1

 

Contacts

Services Bus transports, Organisations of the excursion, Organisations of the travel

Location

Cerklje na Gorenjskem
Stara cesta 1

Video