Diving School Rex Maris, Koper

Specific details Zavod Rex Maris
Ulica Osvobodilne fronte 11, 6000 Koper
call: +386 (0)41 404 - 134
www.rex-maris.si
Created by

Description

rex maris 5Diving School Rex Maris, Koper se že dalj časa ukvarja z izvajanjem in promocijo športnih, kulturnih in raziskovalnih aktivnosti, ki so vezane na človeku nevidna in neznana okolja ter jih skuša približati vsem tistim, ki so željni novih znanj in avantur.

Sredozemlje nam s svojimi naravnimi lepotami in danostmi ponuja ogromno možnosti za raziskovanje in spoznavanje narave. Diving School Rex Maris, Koper, se ukvarja z aktivnostmi, ki so vezane na:
a.) morje in podmorje (raziskovanje morskih globin, foto in video dokumentiranje, izobraževanje in gojenje odnosa do narave)
b.) kras (jamarjenje, raziskovanje suhih in potopljenih jam, foto in video dokumentiranje, izobraževanja iz vrvne tehnike in jamarskih veščin)

Potapljanje je šport, pri katerem odkrivamo svet, ki je popolnoma drugačen od tega, v katerem živimo. Človeški organizem ni prilagojen življenju pod vodo, zato morje za večino ljudi predstavlja tuje okolje. Ko pa se potapljač vanj potopi, morje postane tudi njegov svet. Božajo ga samo lastni mehurčki zraka, obdajata pa le mir in tišina.

V našem kolektivu delujejo visoko usposobljeni in izkušeni potapljaški inštruktorji športnega, tehničnega in otroškega potapljanja ter jamarjenja in vrvnih tehnik.

rex maris 1      rex maris 2      rex maris 3

Za vse dodatne informacije kontaktirajte Diving School Rex Maris, Koper preko spletnega obrazca oziroma vaš klic pričakujemo na +386 (0)41 404 - 134.

rex maris 4

Contacts

Facebook bit.ly/1UcODAd
Services Potapljaška šola, Polnjenje jeklenk, Jamarstvo

Location

Koper - Capodistria
Ulica Osvobodilne fronte 11

Video