Energy solutions KOENERGIJA, Kamnica

Specific details Koenergija d.o.o.
Pod vinogradi 11, 2351 Kamnica
Call: +386 (0)40 730 - 010
www.koenergija.com

Description

koenergija 1Podjetje Energy solutions KOENERGIJA, Kamnica, je bilo ustanovljeno v letu 2012. V njem sodelujemo strokovnjaki iz različnih področij (elektrotehnika, strojništvo, energetika, programska oprema, razvoj….), kateri smo pred tem uspešno sodelovali več let in si ob izvajanju zahtevnih projektov, nabrali bogate izkušnje.
Poslanstvo podjetja Energy solutions KOENERGIJA, Kamnica, je razvoj in izvedba novih energetskih rešitev in sistemov na področju avtomatizacije industrijskih procesov.

Zakaj smo boljši?

1. VSE NA ENEM MESTU
Za vas izvedemo montažo toplotne črpalke, strojne inštalacije in električne inštalacije ter po potrebi dodatne regulacijske sisteme (za kompleksnejše objekte)

koenergija 2      koenergija 3      koenergija 4

2. VRHUNSKI STROKOVNJAKI
Ker bodo vaš projekt izvajali vrhunski stokovnjaki iz različnih področij (strojne inštalacije, termodinamike, elektroinštalacije, ravnane s plini, regulacije, avtomatizacije, …).

koenergija 5      koenergija 6       koenergija 7

3. PRIJAZNA TEHNIČNA POMOČ
Ker se zavedamo kako pomembno je hitro odpravljanje morebitnih napak ali motenj, smo za vas na razpolago 24 ur na dan. Za vas izvajamo urgentna popravila in nudimo tehnično podporo v obliki svetovanja in daljinskega nadzora.
V kolektivu podjetja Energy solutions KOENERGIJA, Kamnica, vas vabimo da nas kontaktirate in se sami prepričate o naši pestri ponudbi.

koenergija 8

Contacts

Services Avtomatizacija objektov, Varčni sistemi ogrevanja, UPS sistemi

Location

Kamnica
Pod vinogradi 11