Facades Kurnik, Prekmurje

Specific details Facades Kurnik, Miran Kurnik s.p.
Radoslavci 30/a, 9243 Mala Nedelja
call: 02/ 586 - 13 - 66
www.fasade-kurnik.si
Created by

Description

Na področju Pomurske in Podravske regije, vsa slikopleskarska in fasaderska dela opravlja podjetje Facades Kurnik, Prekmurje, ki se ponaša z dolgoletno tradicijo.

Slikopleskarska in fasaderska dela izvajajo na stanovanjskih stavbah, večstanovanjskih stavbah in poslovnih stavbah. Zadnja leta smo se specializirali za opravljanje toplotnoizolacijskih fasad.

Osnovno vodilo podjetja Facades Kurnik, Prekmurje je, da storitve opravljamo kvalitetno in vgrajujemo najkvalitetnejše materiale.Sodelujemo s proizvajalci fasadnih sistemov zato materiale, ki jih vgrajujemo tudi zelo dobro poznamo.

Strankam svetujemo tako pri izbiri najprimernejšega toplotnega sistema kot pri postopkih za pridobitev nepovratnih subvencij Eko sklada.

Zadovoljstvo naših strank pa je najboljša nagrada za opravljeno delo ter zaveza in motivacija, da bodo naše storitve tudi v bodoče kvalitetno opravljene.

Za vse dodatne informacije o storitvah podjetja Facades Kurnik, Prekmurje pokličite na telefonsko številko +386 (0)2 586 - 13 - 66 ali pa pišite na naslov: info@fasade-kurnik.si

Contacts

Services Slikopleskarstvo, Fasaderstvo

Location


Radoslavci 30/a