Furniture Raj, delivery and installation furniture, Trebnje, Lower Carniola

Specific details RA-J d.o.o
Obrtniška ulica 20, 8210 Trebnje
call: +386 (0)7 304 - 13 - 19
gsm: +386 (0)51 335 - 133
fax: +386 (0)7 304 - 13 - 08
www.pohistvo-raj.si
Created by

Description

raj 12Furniture Raj, delivery and installation furniture, Trebnje, Lower Carniola, je bilo ustanovljeno Maja 2004 in je kmalu po ustanovitvi postalo partner in zastopnik številnih uveljavljenih blagovnih znamk, tako slovenskih kot tujih, s področja notranje opreme stanovanj, hiš in pisarn, prav tako pa je pomemben del ponudbe tudi leseno stavbno pohištvo.

Ponujamo široko ponudbo notranjega pohištva višje kakovosti. V devetih letih je Furniture Raj, delivery and installation furniture, Trebnje, Lower Carniola, postalo sinonim za izmero, izris, naročilo, dostavo in montažo kuhinj. Široka paleta priznanih domačih proizvajalcev (Gorenje, Marles, Svea, Alples) prinaša številne možnosti izbire in kombinacij.

Pri izrisu kuhinj čim bolj upoštevamo želje kupcev, a hkrati poudarjamo funkcionalnost, izgled, sledenje trendom tako na področju oblikovanja kot tehnologije, pomembna pa je tudi ergonomija, torej dostopnost, vgrajeni izvlečni mehanizmi in predali, izkoriščen prostor v kotnih elementih … Piko na i naredi natančna montaža, ki je bistvo celotnega procesa in zagotavlja zadovoljstvo pri uporabi.

Ponujamo tudi priznane slovenske in tuje blagovne znamke bele tehnike in malih gospodinjskih aparatov Gorenje, Bosch, Siemens, Electrolux, AEG, Zanussi, Blanco, Liebherr, Faber, Franke …

raj 13      raj 14      raj 15

Prednosti podjetja:

♦ dolgoletne izkušnje
♦ številne zadovoljne stranke
♦ individualen pristop
♦ posvečanje vsaki stranki
♦ strokovno svetovanje
♦ izmere na terenu
♦ izdelki iz ponudbe so cenovno konkurenčni izdelkom drugih proizvajalcev istega kakovostnega razreda
♦ strokovnost
♦ razgledanost
♦ redno dodatno izobraževanje na področju trendov, oblik in uporabe materialov

Za vse dodatne informacije in naročilo pohištva kontaktirajte Furniture Raj, delivery and installation furniture, Trebnje, Lower Carniola.

raj 22

Contacts

Services Delivery furniture, Installation furniture

Location

Trebnje
Obrtniška ulica 20