Inn Acman, completed groups, homemade cuisine, Šoštanj | Savinja Region

Specific details Inn Acman
Skorno pri Šoštanju 62 A, 3325 Šoštanj
call: +386 (0)3 588 - 13 - 93
www.gostilna-acman.si
Created by

Description

acman 6Inn Acman, completed groups, homemade cuisine, Šoštanj | Savinja Region, je družinska gostilna z dolgoletno tradicijo, ki jo je začela Mira Acman. Od samega začetka je gostilna daleč naokrog poznana po okusni hrani in odlični postrežbi.

V ponudbi imajo pester izbor jedi po naročilu, da ustrežejo najrazličnejšim okusom in pričakovanjem. Za praznovanje različnih življenskih dogodkov (rojstni dan, krst, birma, poroka, sedmina in druge obletnice) nudijo velik prostor. Po predhodnem naročilu vam lahko pripravijo menije po vaši želji.

Inn Acman, completed groups, homemade cuisine, Šoštanj | Savinja Region, je znana po bogati ponudbi jedi po naročilu. Izbirate lahko med številnimi jedmi na žlico, na primer skutinimi štruklji v juhi, ki so stara slovenska jed in jo za goste pripravljajo že od samega začetka. Poleg domačih suhomesnatih dobrot, vam ponujajo razne specialitete kot je žrebičkov zrezek in okusni bifteki. Na različne načine pripravljene postrvi so láhko kosilo ali večerja, za večjo lakoto pa poskusite odlične jedi z žara. Za ljubitelje morske hrane je odlično poskrbljeno z izbiro predjedi in glavnih jedi. Za sladki zaključek obeda pa vam postrežejo orehove štruklje z refoškovo omako, ki se jim je resnično težko upreti.

V posebni ponudbi imajo okusne sezonske jedi. Pozimi vam nudijo domače koline. Spomladi v kuhinji zadiši po mladi zelenjavi in jedeh s šparglji. Poletne dobrote prihajajo iz morja in nasadov sladkih jagod. Jesenske okuse najprej popestri kostanj, nato sledi mamljiva Martinova pogostitev.

Poleg odlične hrane ponujajo vrhunsko izbiro koktajlov ter žlahtne kapljice. Inn Acman, completed groups, homemade cuisine, Šoštanj | Savinja Region, vas vabi da jih obiščete in okusite domače dobrote.

acman 10

Contacts

Services Inn

Location

Šoštanj
Skorno pri Šoštanju 62 A