Inn Tanja, catering, snacks and lunches, Murska Sobota

Specific details Bistro Tanja
Cankarjeva 58, 9000 Murska Sobota
call: +386 (0)2 535 - 16 - 66
www.bistro-tanja.com
Created by

Description

bistro tanja novaPodjetje Inn Tanja, catering, snacks and lunches, Murska Sobota, je bilo ustanovljeno leta 1994. Ustanovila ga je gospa Tanja Dervarič takrat, ko je prevzela lokal v vodenje od svojih staršev.

Najprej so začeli s prodajo alkoholnih in brezalkoholnih pijač ter napitkov. Že po 5. letih, so lokal v celoti prenovili, ter so začeli pripravljati tudi hrano katero so dostavljali po mestu Murska Sobota. Danes vam kolektiv podjetja Inn Tanja, catering, snacks and lunches, Murska Sobota, dnevno pripravlja pizze, tri vrste malic in raznolike jedi po naročilu. Malice so na voljo vsak dan od 9:00 do 13:00 ure.

V lokalu sprejemajo tudi zaključene družbe. V kolikor imate doma ali na delovnem mestu primeren prostor pa vas pogostijo tudi na vaši izbrani lokaciji. Pripravijo vam prostor, pripeljejo posodo in hrano ter po končani pogostitvi tudi vse odpeljejo.

bistro tanja 7      bistro tanja 8      bistro tanja 9

Inn Tanja, catering, snacks and lunches, Murska Sobota, želi, da tudi vi najdete nekaj zase in odnesete lep spomin ter uživate v domačih dobrotah. Za vse dodatne informacije pokličite na telefonsko številko +386 (0)2 535 - 16 - 66.

bistro tanja nova 1

Contacts

Services Inn, Catering, Snacks, Lunches

Location

Murska Sobota
Cankarjeva 58

Video