Installation Elektroprom, Kisovec

Specific details Installation Elektroprom, EVJ Elektroprom d.o.o.
Loke 22, 1412 Kisovec
Call: +386 (0)3 565 - 71 - 50
www.elektroprom.si
Created by

Description

Tudi tisoč kilometrov dolgo potovanje se začne z enim korakom. Podjetje Installation Elektroprom, Kisovec, je v letu 2013 beležilo 46. let od svojega prvega koraka. Prvotno je podjetje delovalo v okviru obrti, z dejavnostjo elektroinštalacije. Povpraševanje po tovrstnih storitvah je bilo glavni vzvod, da je lastnik Janez Vidmar takrat pričel z večanjem obsega tako na področju dejavnosti elektroinštalacij kot tudi s širitvijo ponudbe na dodatne dejavnosti. Slogan podjetja je bil in ostaja: "Tradicija in kvaliteta", o čemer priča tudi v letu 1996 prejeto visoko priznanje Gospodarske zbornice Slovenije "za izjemne dosežke trajnejšega pomena v podjetništvu".
Podjetje Installation Elektroprom, Kisovec, je v svojih najboljših letih iz skromne delavnice in samozaposlitve lastnika preraslo v podjetje s 150 zaposlenimi.

Trgovinski center EVJ KISOVEC
V trgovinskem centru EVJ v Kisovcu utrjujemo vodilni položaj v Zasavju s prodajo kvalitetnih artiklov za opremo doma, elektrotehničnih, gradbenih, vodovodnih, ogrevalnih, profesionalno tehničnih izdelkov in bele tehnike. Strokovno usposobljeni prodajalci vam bodo z veZa več informacijliko mero prijaznosti skušali pomagati z nasveti na 2000 m2 trgovinskih površin in ponudili kakovostne izdelke in storitve.
Znanje in trud usmerjamo v nadaljno rast s poslanstvom:
'' ZADOVOLJNI KUPCI, POSLOVNI PARTNERJI IN ZAPOSLENI ''


Za več informacij kontaktirajte Installation Elektroprom, Kisovec, ali jih obiščite v njihovem trgovskem centru.

Contacts

Services Ogrevanje, Vodovod, Klime, Biomasa, Grafitna ščetke

Location


Loke 22