Kapriol, protective and working equipment, cutting and drilling technology, Gorizia Region

Specific details Gradimpex d.o.o.
Vipavska cesta 96, 5000 Nova Gorica
call: +386 (0)5 333 -06 - 26
gsm: +386 (0)51 635 - 277
www.kapriol.si
Created by

Description

kapriol 12Štiri generacije podjetnikov, ena sama družina. To je slogan podjetja Kapriol, protective and working equipment, cutting and drilling technology, Gorizia Region.

KRATKA ZGODOVINA

Leta 1927 je je Alessandro Morganti odprl prvo kovaško delavnico namenjeno izdelavi ročnih orodij. Delavnica je izdelovala orodja za bližnjo kot tudi širšo okolico. V petdesetih letih je Francesco Morganti izdal enega izmed prvih katalogov ročnih orodij pri katerem je bila velika pozornost namenjena kvaliteti in izgledu orodja. Leta 1965 prične trgovati z Libijo, ki je vse do začetka osemdesetih eno najpomembnejših tržišč.

V šestdesetih letih Francescu iz Jugoslavije pripeljejo srnjaka, kateri postane zaščitni znak podjetja in osnova za ime blagovne znamke. Leta 1968 izide prvi katalog ročnega gradbenega orodja Kapriol in s tem se začne razvoj lastne prodajne mreže, ki danes poriva celotno svetovno tržišče z prisotnostjo v več kot 50-ih državah.

kapriol 13      kapriol 14      kapriol 15

PODJETJE DANES

Leta 2000 postanejo delovna oblačila za osebno zaščito stalnica v katalogu podjetja Kapriol, protective and working equipment, cutting and drilling technology, Gorizia Region. Zaradi lastnega razvojnega in kotrolnega oddelka, lastne proizvodnje in prodajno mrežo, podjetje danes kupcu zagotavlja kvaliteto, udobje, uporabnost z poudarkom na estetiki.

Naša bogata in pestra ponudba vam nudi:

▫ Moška zaščitna oblačila
▫ Ženska zaščitna oblačila
▫ Odsevna oblačila
▫ Dodatki k delovnim oblekam
▫ Obutev
▫ Ročno orodje
▫ Vse za varnost

Vsi, ki potrebujete kvalitetno in moderno varovalno opremo kontaktirajte Kapriol, protective and working equipment, cutting and drilling technology, Gorizia Region, preko spletnega obrazca.

kapriol 19

Contacts

Services Protective equipment, Working equipment, Cutting technology, Drilling technology

Location

Nova Gorica
Vipavska cesta 96