Müller drugstore, perfumery

Specific details Müller drugstore, perfumery MUELLER DROGERIJA d.o.o.
Tacenska cesta 26, 1000 Ljubljana
www.mueller.si

Description

muller 1Ko je bilo leta 1953 ustanovljeno podjetje Müller drugstore, perfumery, nihče ni predvidel, da se je rodilo eno izmed najzanimivejših podjetj nemške maloprodaje. Danes lahko naši kupci nakupujejo v prijetnem ambientu v več kot 720 poslovalnicah.

 

 

Skrivnost uspeha je popolnoma enostavna:

a.) pestra izbira
b.) prijazno osebje
c.) strokovno svetovanje
č.) ugodne cene

muller 2

In tako se teh 60 let uspešnega razvoja podjetja bere kot tipična ameriška zgodba o uspehu. Objektivno gledano je ta zgodba kronika nenehnega in doslednega načrtovanja in delovanja. Iz skromnega frizerskega salona je ustanovitelju g. Erwinu Müllerju od začetka sedemdestih let uspelo razviti popolnoma nov koncept drogerije in s tem pretresti celotno stroko.

V ponudbi podjetja Müller drugstore, perfumery, najdete pribl. 2500 izdelkov; od visoko vrednih kozmetičnih izdelkov, izdelkov za nego telesa, Bio prehrambenih izdelkov, naravne kozmetike, čistil, pralnih praškov in še marsikaj.

Dnevno skrbimo za izboljšanje izdelkov, njihovo vsebino in embalažo ter s tem ostajamo zanimivi. Svetovanje, postrežba in prijazen odnos sta del našega vsakdana.

Vse izdelke ki jih potrebujete za kozmetiko, nego telesa, gospodinjstvo in še veliko drugih izdelkov vam nudi podjetje Müller drugstore, perfumery.

muller 3

Contacts

Services Drogerija, Parfumerija, Papirnica, Igrače, Multimedija, Gospodinjstvo, Nogavice, Naravna kozmetika

Location


Tacenska cesta 26