Paving yards M-GRADNJE, Slovenian Coast

Specific details Štefan Medved s.p.
Medvedje Brdo 62, 5275 Godovič
call: +386 (0)51 641 - 603
www.tlakovanje-medved.si

Description

m gradnje 12Podjetje Paving yards M-GRADNJE, Slovenian Coast, ima večletne izkušnje v gradbeništvu. V zadnjem obdobju so se specializirali za zunanje ureditve, med katerimi je glavna dejavnost polaganje tlakovcev.

 

 

 

Paving yards M-GRADNJE, Slovenian Coast, sodeluje z vsemi znanimi proizvajalci tlakovcev in plošč — kot so Zobec, Jarc, Podlesnik, Semmelrock, Oblak Commerce Logatec — za katere izvajajo tudi ugrajevanje betonskih izdelkov, polaganje tlakovcev in plošč ter druge gradbene storitve, kar  zagotavlja veliko izbiro oblik in barv tlakovcev, ter drugih izdelkov za tlakovanje dvorišč.

m gradnje 13      m gradnje 14      m gradnje 15

 

 

m gradnje 16Vsaka stranka je deležna strokovnega svetovanja o najustreznejših modelih, za določen teren in okolico. Pri zunanjih ureditvah nudijo vse za odvodnjavanje, od priprave terena, do montaže. Tlakovce položijo po vaši zamisli, ali pa z nasveti pridete do ustrezne rešitve.

 

 

Pokličite Paving yards M-GRADNJE, Slovenian Coast, za ogled in pomagali vam bodo do končne rešitve, za ureditev vaše zunanje okolice. Postanite tudi vi ena izmed številnih zadovoljnih strank.

m gradnje 17

Contacts

Services Paving yards, Fitting of concrete articles

Location

Godovič
Medvedje Brdo 62

Video