Planning and arranging the gardens, horticulture, Vrtovi.net, Slovenian Coast

Specific details Miha Vrunč s.p.
Vena Pilona 12, 6000 Koper
call: +386 (0)40 326 - 568
www.vrtovi.net
Created by

Description

vrtovi net novaCelovito rešitev za vaš vrt ali okolico, ki je popolnoma usklajena z obstoječim okoljem in podnebnimi značilnostmi vam nudijo v podjetju Planning and arranging the gardens, horticulture, Vrtovi.net, Slovenian Coast.

Načrtovanje vrtov

Opravljajo storitve in svetovanje načrtovanja vrtov. Vaše okolje spremenijo v sproščujočo zeleno oazo, kjer lahko uživate vaš prosti čas sami, s prijatelji, družinskimi člani ali pa poslovnimi partnerji.

vrtovi 13      vrtovi 14      vrtovi 15

Urejanje vrtov

Strokovna in profesionalna ureditev vrta na vašem objektu vam bo zagotovila prijetno in udobno okolje. Poleg tega vam bodo zagotovili, da bo urejanje okolice hiše ali ureditev vrta usklajena z vašimi željami glede časa in sredstev, ki jih imate na voljo za vzdrževanje zelenih površin.

Rožni in okrasni vrtovi

Okrasni vrtovi ali rožni vrtovi so prava paša za oči in nos. Planning and arranging the gardens, horticulture, Vrtovi.net, Slovenian Coast, vam zagotavlja izvedbo in načrtovanje rožnatih vrtov z velikim številom različnih sort cvetja.

vrtovi 17      vrtovi 18      vrtovi 19

Za vse dodatne informacije in naročilo storitev pokličite Planning and arranging the gardens, horticulture, Vrtovi.net, Slovenian Coast, na telefonsko številko +386 (0)40 326 - 568 oziroma stopite v stik preko spletnega obrazca.

vrtovi net nova 1

 

Contacts

Services Planning the gardens, Arranging the gardens, Horticulture

Location

Koper - Capodistria
Vena Pilona 12

Video