Private groups, overnight stays and homemade food, excursions for groups, catering, Guesthouse Hartl, Slovenian Styria

Specific details Guesthouse Hartl
Partizanska cesta 52, 3320 Velenje
call: +386 (0)41 452 - 591
www.gostilnahartl.com

Description

hartl novaPodjetje Private groups, overnight stays and homemade food, excursions for groups, catering, Guesthouse Hartl, Slovenian Styria, se ponaša z več kot 49-letno tradicijo. Skromni začetki, ki so segali v leto 1968 z manjšim bifejem so kasneje prerasli v večjo in prijetno gostišče nekoliko ven iz središča mesta. V težnji, da naj bo gost čim bolj zadovoljen, se ponašajo s kuhinjo, ki vsebuje prijetno domačo hrano, seveda pa so kos tudi sodobnim izzivom kulinarike.

V večji dvorani lahko sprejmejo do sto dvajset gostov, poleg tega pa razpolagajo še z manjšo sobico, prostorom ob točilnem pultu in pokrito teraso. V prostorih lahko organizirate srečanja z malico, kosilom ali večerjo za večje skupine, izvajate lahko predavanja, predstavitve in degustacije. Vsak gost ali skupina lahko najde primeren prostor zase.

Private groups, overnight stays and homemade food, excursions for groups, catering, Guesthouse Hartl, Slovenian Styria, razpolaga tudi z nočitvenimi kapacitetami. Pred in ob gostišču je urejen parkirni prostor za večje število vozil, prav tako lahko neposredno pri gostišču parkirajo tudi avtobusi.

Prednosti podjetja:

ᴥ vrhunska kvaliteta storitev
ᴥ zanesljivost in hitra odzivnost
ᴥ natančnost
ᴥ odlično razmerje med kvaliteto in ceno
ᴥ maksimalno posvečanje strankam
ᴥ držanje zastavljenih rokov
ᴥ dolgoletne izkušnje
ᴥ zadovoljstvo strank

hartl 14      hartl 15      hartl 16

Za vse dodatne informacije in rezervacije kontaktirajte Private groups, overnight stays and homemade food, excursions for groups, catering, Guesthouse Hartl, Slovenian Styria, na telefonsko številko +386 (0)41 452 - 591.

hartl nova 1

 

Contacts

Services Overnight stays, Homemade food, Excursions for groups, Catering, Guesthouse

Location

Velenje
Partizanska cesta 52

Video