PVC windows, doors TE&KA, Maribor

Specific details Tomaž Kek s.p.
Cesta XIV. divizije 76, 2000 Maribor
call: +386 (0)2 471 - 16 - 30
www.oknazavas.si

Description

teka novaPodjetje PVC windows, doors TE&KA, Maribor , je specializirano na področju prodaje, svetovanja in montaže PVC oken in vrat, ALU oken in vrat, lesenih oken in vrat in različnih ALU ograjnih sistemov, kot na primer ALU mrežna ograja, ALU eno in dvo krilna ograjna vrata, ALU samonosilna ograjna vrata, ALU drsna ograjna vrata, ALU profilna in pločevinasta ograja in ALU parkirna ovira.

Podjetje PVC windows, doors TE&KA, Maribor se uspešno ukvarja s prodajo in montažo kvalitetnega stavbnega pohištva že vrsto let. V tem času smo opremili že veliko število privatnih hiš in stanovanj, novogradenj ter poslovnih objektov.

Za naše stranke poiščemo najugodnejše variante stavbnega pohištva iz različnih materialov, tako da lahko zadovoljimo vsem okusom in željam.

Poleg oken in vrat vam v podjetju PVC windows, doors TE&KA, Maribor , ponujamo še vhodna vrata, okenske rolete, zunanje in notranje žaluzije, zunanje in notranje okenske police, izvedbene načrte za nov zimski vrt, prav tako pa vam lahko ponudimo različne zunanje aluminijaste ograje.

pvc teka 1      pvc teka 2      pvc teka 3

Zakaj izbrati naše izdelke ?

a.) Kratki dobavni roki
b.) Široka ponudba
c.) Strokovno svetovanje
č.) Kvalitetna montaža
d.) Večletne izkušnje
e.) Profili in okovje izdelano v Nemčiji
f.) Ekološko neoporečni izdelki
g.) Oseben pristop do strank
h.) Razdelan sistem zagotavljanja kakovosti
i.) Hiter odziv na želje kupcev in uporabnikov

Vabljeni v naš prodajni salon.

pvc teka 11

 

 

Contacts

Services PVC windows, PVC doors

Location

Maribor
Cesta XIV. divizije 76

Video