RE-MONT-ING, installations in industry and production, high pressure installations, Slovene Littoral

Specific details Benjamin Eržen s.p.
Slap ob Idrijci 36/e, 5283 Slap ob Idrijci
call: +386 (0)5 380 - 90 - 30
gsm: +386 (0)41 774 - 236
www.remonting.si
Created by

Description

remonting 12Podjetje RE-MONT-ING, installations in industry and production, high pressure installations, Slovene Littoral, se lahko pohvali z več kot destletno tradicijo poslovanja. Že od začetka pristopamo k delu celovito, naš cilj je delujoč sistem kot celota pa naj bo to ogrevanje družinske nizkoenergijske hiše, klimatizacija poslovnega objekta ali pa naprava ali postrojenje za industrijo. Delamo z domačim kvalitetno izobraženim kadrom in skrbimo za stalno izpopolnjevanje, za določena dela pa imamo že več let stalne kooperante.

INŠTALACIJE V POSLOVNIH PROSTORIH

Danes zahteve glede inštalacij v poslovnih kot tudi industrijskih objektih postajajo vedno višje in bolj zahtevne. Za vse objekte je izrednega pomena, da je že sam projekt kvalitetno zasnovan ter usklajen z namenom objekta. Z inštalacijami za ogrevanje in prezračevanje smo že opremljali različne objekte in prostore kot so na primer:

ᴥ klasične pisarniške prostore
ᴥ klasične trgovinske prostore
ᴥ prostore za razvoj in proizvodnjo elektronskih komponent
ᴥ veterinarske ambulante

remonting 13      remonting 14      remonting 15

Namenski stroji in naprave za industrijo

Še posebej velik izziv predstavljajonamenske inštalacije v industriji, ker se res zahteva vrhunsko znanje. Tako izdelujemo naprave, ki se uporabljajo za industrijsko hlajenje raznoraznih procesov od hlajenja strojev za brizganje plastike do hlajenja večjih kotlov pri destilaciji žganih pijač.

V podjetju RE-MONT-ING, installations in industry and production, high pressure installations, Slovene Littoral, izdelujemo toplotne izmenjevalce in postrojenja za rekuperacijo odpadne toplote v industrijskih procesih. Odpadno toploto lahko zajemamo iz različnih medijev kot so kompresorska olja, dimni plini, odpadni zrak in jo ponovno vrnemo v proces kjer je potrebna bodisi direktno ali preko toplotne črpalke.

remonting 16      remonting 17      remonting 18

Eno in večdružinske hiše

V času rasti energentov je za samoumevno, da se pri novogradnjah in adaptacijah najde dolgoročno cenovno sprejemljiva in seveda komfortna rešitev za sistem ogrevanja kakor tudi pohlajevanja prostorov.

Zmontiramo pa vam lahko tudi kondenzacijski kotel na plin ali kurilno olje ampak raje damo prednost toplotnim črpalkam kjer je to možno in smiselno. Sodobna kotlovnica stanovanjske hiše je danes kompleksen sistem, ki mora na koncu delovati najprej energetsko varčno hkrati pa mora zagotavljati bivalno udobje. Zato ponujamo celovite rešitve na ključ, ker le tako lahko zagotovimo usklajeno delovanje inštalacij in avtomatike.

Za vse nadaljne informacije in naročilo storitev vas v podjetju RE-MONT-ING, installations in industry and production, high pressure installations, Slovene Littoral, vabimo da stopite v stik z nami preko spletnega obrazca.

remonting 25

Contacts

Services Installations in industry, Installations in production, High pressure installations

Location

Slap ob Idrijci
Slap ob Idrijci 36/e