Restaurant Piap, brunches and lunches, fresh vegetables, homemade desserts, Ljubljana

Specific details Restaurant Piap
Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana
gsm: +386 (0)41 746 - 160
gsm: +386 (0)41 770 - 854
www.piap.si

Description

piap 6Ideja o ustanovitvi restavracije je nastala med dolgoletnim delom v različnih hotelih in restavracijah, kjer je gospod Aleš delal v kuhinji in strežbi. Skupaj z ženo, gospo Barbaro, sta začela razvijati gostinsko dejavnost – samopostrežno restavracijo. Tako je nastala Restaurant Piap, brunches and lunches, fresh vegetables, homemade desserts, Ljubljana, ki se ponaša z dolgoletno tradicijo poslovanja.

 

 

Od ponedeljka do petka vam Restaurant Piap, brunches and lunches, fresh vegetables, homemade desserts, Ljubljana, nudi dnevno sveže in okusne ter predvsem zdrave menije.

piap 7      piap 8      piap 9

Načrtujete poslovni sestanek, seminar, izobraževanje? Želite naporen dan svojim poslovnim partnerjem in sodelavcem polepšati z izvrstno pogostitvijo? V skladu z vašimi željami in potrebami vam Restaurant Piap, brunches and lunches, fresh vegetables, homemade desserts, Ljubljana, pripravi celovito pogostitev, kjer se boste pred svojimi gosti izkazali in poskrbeli tudi za sproščeno poslovno druženje.Da bo vaše druženje in počutje vaših gostov res odlično, vam nudijo tudi poskušanje vin iz bogatega izbora slovenskih vinskih kleti.

piap 13

Contacts

Services Restaurant, Brunches, Lunches, Fresh vegetables, Homemade desserts

Location

Ljubljana
Dunajska cesta 106