Servicing forklifts and trucks, SVT SERVICE, Ljubljana

Specific details SVT Servis
Cesta 13. julija 16, 1000 Ljubljana
gsm: +386 (0)31 605 - 444
gsm: +386 (0)30 229 - 065
www.svt-servis.si
Created by

Description

svt novaServicing forklifts and trucks, SVT SERVICE, Ljubljana, je podjetje, ki se ukvarja s servisom, obnovitvami mehanizacij, remonti strojev in naprav, viličarjev, gradbene in kmetijske mehanizacije ter popravili tovornih vozil. S potujočimi delavnicami večino napak odpravijo že na samem mestu oziroma terenu, če pa to le ni mogoče pa odpeljejo vašo mehanizacijo v delavnico.

Sama vizija podjetja temelji na temu, da vsaki kmetiji omogočijo cenovno sprejemljivo in kvalitetno ter varno mehanizacijo, katera bo pripomogla k razvoju celotnega podeželja. Podjetjem omogočiti stroj ali napravo katera bo natančna, kvalitetna, enostavna v vzdrževanju in delovanju, predvsem pa cenovno sprejemljiva, razumljiva, natančna in hkrati preprosta za uporabo, predvsem pa imela dolg rok delovanja. Mehanizacija podjetja Servicing forklifts and trucks, SVT SERVICE, Ljubljana, ima vgrajene preverjene motorje kot so: Cat, Cummins, Perkins..... Izpolnjujejo vse certifikate kakovosti in varnosti.

svt nova 1      svt nova 2      svt nova 3

Med svojim delovanjem kot serviserji so vedno pogosteje opažali vedno ene in iste napake vezane na elektoniko v mehanizaciji bodisi kmetijski, bodisi gradbeni, obup kupcev katerih stroji izven garancije so presegali vse meje razuma glede na strošek popravila elektronskih komponent. Zato se je podjetje Servicing forklifts and trucks, SVT SERVICE, Ljubljana, povezalo z proizvajalci gradbene in kmetijske mehanizacije ter viličarjev , kateri proizvajajo večino evropsko znanih strojev do vgradnje elektronike, da skupaj naredijo končne produkte kateri bi bili enake ali višje kvalitete kot visokocenovna konkurenca, da bi bili popolnoma brez elektronike oziroma najnujnejše ( zahteve EUR 3 / 4 motorji ) ter hkrati dosegljivi vsem potrošnikom.

svt nova 4

            

 

Contacts

Services Servicing forklifts, Servicing trucks

Location

Ljubljana
Cesta 13. julija 16