Shop Gumiz, tires and tubes, technical tire, belts and profiles, Kamnik

Specific details Shop Gumiz
Ljubljanska cesta 21e, 1241 Kamnik
call: +386 (0)1 831 - 10 - 10
gsm: +386 (0)41 720 - 791
www.gumiz.com
Created by

Description

gumiz 12Vse od ustanovitve leta 1992 podjetje Shop Gumiz, tires and tubes, technical tire, belts and profiles, Kamnik, skrbi za kakovostno oskrbo s tehničnim programom, z gumijastimi izdelki in artikli, ki so vam v pomoč pri tehničnih opravilih. Osnovno vodilo je zagotavljanje ustrezne kakovosti in konkurenčne cene. Poleg navedenega skrbijo za raznovrstnost, uporabnost in izbor izdelkov, ki zapolnjujejo blagovne skupine.

Shop Gumiz, tires and tubes, technical tire, belts and profiles, Kamnik, s pestro ponudbo izdelkov, je med vami že več kot 20 let. Na začetku delovanja so svoje kupce razveseljevali z omejeno ponudbo, ki jo vseskozi dopolnjujejo in širijo ter se trudijo zadovoljiti svoje stranke, katere se rade vračajo in pripomorejo k razvoju in uresničitvi ciljev.

gumiz 13      gumiz 14      gumiz 15

Uspešnost dela je pogojena z dobrimi poslovnimi partneji in dobavitelji: Gorenje, Mitas, Dunlop, Bando, Pix, Sava, Optibelt, Papillon, Semperit, Habasit...Z drobnimi stvarmi odpravite velike nevšečnosti.

Shop Gumiz, tires and tubes, technical tire, belts and profiles, Kamnik, vas vabi da skupaj vstopite v svet vsakdana. Za dodatne informacije pokličite na telefonsko številko

+386 (0)1 831 - 10 - 10.

gumiz 22

Contacts

Services Tires for sale, Tubes for sale, Profiles for sale

Location

Kamnik
Ljubljanska cesta 21e

Video