Shop and services Mr.Greengo, Šenčur

Specific details Shop and services Mr.Greengo
Voklo 81, 4208 Šenčur
call: +386 (0)40 191 - 580
www.mr-greengo.weebly.com

Description

greengo 12Podjetje Shop and services Mr.Greengo, Šenčur, je znano podjetje z velikimi dosežki prodaje in opravljanju storitev po celotni Sloveniji in Hrvaški.

Na trgu smo od davnega leta 1999, ko smo pričeli z vzrejo in rejo Japonskih prepelic. Skozi vsa ta leta smo pridobili kar nekaj certifikatov za uspešno rejo in prodajo proizvodov. Leta 2011 pa smo svojo dejavnost razširili in v ponudbo vključili pestro izbiro pripomočkov za perutninarstvo, storitev in ostalega tehniškega materiala. Znani smo po strokovni izdelavi, montaži in vrhunsko opravljeni storitvi.

greengo 13

Zadovoljstvo strank je temelj podjetja Shop and services Mr.Greengo, Šenčur. Želje strank so izhodišče slehernega dejanja v našem podjetju. Vsako povpraševanje nam predstavlja izziv in hkrati priložnost, da pokažemo svoje znanje in strokovnost, ter stranki ponudimo optimalno rešitev za njihove potrebe.

greengo 15Naš cilj je strankam pravočasno ponuditi zanesljive in učinkovite izdelke in rešitve s prijaznostjo in vljudnostjo. Popolnoma zadovoljiti stranko, za nas ne pomeni zgolj dobaviti zadovoljiv izdelek temveč stranki zagotoviti podporo, razpoložljivost in strokovnost. Vedno se trudimo preseči pričakovanja naših strank.

Zveste kupce Shop and services Mr.Greengo, Šenčur, skozi vse leto nagrajuje z dodatnimi popusti in različnimi akcijami.

greengo 14

Contacts

Services Shop, Services, Storing of caravans, mobile homes, vessels, motorbikes, gliders

Location

Šenčur
Voklo 81