Shop for cycling and sports equipment Ziga Sport, Visoko

Specific details Žiga šport d.o.o.
Milje 57, 4212 Visoko
tel: +386 (0)59 097 - 425
www.11-11.si

Description

Je tudi vas prijelo, da bi redno kolesarili? Potem seveda potrebujete kakovostno kolo. Shop for cycling and sports equipment Ziga Sport, Visoko, nudi pestro izbiro koles, tako da se je dobro že pred prvim obiskom trgovine pozanimati o tem, kaj sploh želite in potrebujete.

sport 11 18

Shop for cycling and sports equipment Ziga Sport, Visoko, vam nudi kolesa znamk Focus, Cervelo, Univega, Kuota in še bi se našlo.

Poleg bogate ponudbe koles, pa vam Shop for cycling and sports equipment Ziga Sport, Visoko, nudi tudi kompletni prodajni program za turno smučanje ter tek in pohodništvo.

Nejc Kuhar, ki ga večina pozna, kot odličnega turnega smučarja in gorskega tekača , ima glavno vlogo pri tem segmentu in bo zagotovo strankam znal svetovati prave stvari pri nakupu opreme.

sport 11 21

Kot prvi v Sloveniji,  ponujamo tudi vedno bolj aktualno 'ultralight' turno smučarsko opremo, ki je v zadnjih letih doživela izreden razvoj. Pri oblačilih smo si upali biti tudi nekoliko drzni, nad čimer boste navdušeni predvsem tisti, ki želite biti na turi ali treningu lahkotni in okretni. Marsikaj pa boste seveda našli tudi vsi tisti, ki prisegate na klasiko.

sport 11 22

Contacts

Services Sale of Bikes, Equipment for ski mountaineering

Location

Visoko
Milje 5