Stonemason IKA - UM, Škocjan

Specific details IKA - UM d.o.o.
Zagrad 3, 8275 Škocjan
tel: +386 (0)7 307 - 61 - 22
www.kamnosestvo.eu

Description

ika um novaStonemason IKA - UM, Škocjan je podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju obdelave kamna (zlasti dolenjskega naravnega kamna) ter ohranjanja kulturne dediščine. Naše podjetje ima sedem redno zaposlenih kamnosekov ter akademskih restavratorjev. Kamen kot osnovno surovino za potrebe ohranjanja kulturne dediščine pridobivamo na področju Dolenjske in Posavja, v ponudbi pa imamo tudi vse bolj iskane apnence in marmorje ter široko paleto granitov.

V podjetju Stonemason IKA - UM, Škocjan želimo postati eno od petih najpomembnejših slovenskih podjetij za izdelavo in restavriranje najzahtevnejših kamnoseških izdelkov. V kombinaciji z uporabo najsodobnejše tehnologije želimo ohranjati ročno obdelavo ter tradicionalno rabo kamna, ki se kaže v masivnih elementih.

Želimo ohranjati tradicionalno obdelavo in rabo kamna, ju s sodobnimi pristopi ter svežimi oblikovalskimi idejami vključevati v sodobno zunanjo in notranjo arhitekturo ter z izkušnjami in izobraženim kadrom ohranjati kulturno dediščino.

ika um nova 1      ika um nova 2      ika um nova 3

Za vse dodatne informacije pokličite podjetje, Stonemason IKA - UM, Škocjan, na telefonsko številko +386 (0)7 307 - 61 - 22.

ika um nova 10

Contacts

Services Stonemason

Location

Škocjan
Zagrad 3

Video