Stonemason Stanislav Kogovsek, Vrhnika

Specific details Stonemason Stanislav Kogovsek, Stanislav Kogovšek s.p
Sinja Gorica 15 1360 Vrhnika
call: +386 (0)41 723 391

Description

Kvalitetne ter cenovno ugodne storitve na področju kamnoseštva nudi podjetje Stonemason Stanislav Kogovsek, Vrhnika. Ponašajo se z več kot 10 letno tradicijo. V tem času so postali pravi strokovnjaki ter si pridobili številne ugledne reference.

stanislav kogovšek 8Kot že ime pove je kamnoseštvo gospodarska panoga, ki se ukvarja s kamenjem, oziroma oblikovanjem kamenja. Kamnoseštvo je ena izmed najtežjih dejavnosti, s katero se ne more ukvarjati vsak. Poleg umetniške žilice je za kamnoseštvo namreč potrebno tudi naporno fizično delo ter spretne roke saj lahko le z vsem tem poskrbimo, da umetnosti res dobijo tisti pravi čar, čar za katerega lahko poskrbi zgolj in samo pravo kamnoseštvo.

Kamnosek z orodjem in stroji obdela katerokoli vrsto kamna v načrtovani izdelek. Kamnosek sodeluje že v fazi načrtovanja izdelka, saj lahko s svojim znanjem in izkušnjami pomaga projektantu in naročniku, da lažje pravilno izbereta najprimernejšo vrsto kamna in obliko izdelka. Izdelani kamniti element tudi vgradi in ga primerno zavaruje pred škodljivimi vplivi okolja. Dobro pozna lastnosti vseh vrst kamnin.

Kamnoseštvo je ena najstarejših dejavnosti, saj obstaja že od vsega začetka civilizacije. Iz različnih vrst kamnov so nastale številne izjemne oblike kamnov, ki nas še danes spominjajo na našo zanimivo zgodovino.

stanislav kogovšek 9V podjetju Stonemason Stanislav Kogovsek, Vrhnika, vam nudijo:

a.) Oblaganje tal in sten
b.) Okenske police iz kamna
c.) Stenske obloge iz kamna

Za vse dodatne informacije kontaktirajte Stonemason Stanislav Kogovsek, Vrhnika, na telefonsko številko +386 (0)41 723 391 ali pišite na elektronski naslov: kogovsek.artstone@gmail.com

stanislav kogovšek 10

Contacts

Services Obdelava naravnega kamna

Location

Vrhnika
Sinja Gorica 15