Toolmaking, making a progressive tools, toolmaking Kovacic d.o.o., Central Slovenia

Specific details Orodjarstvo Kovačič d.o.o.
Vrh pri Šentjerneju 10, 8310 Šentjernej
call: +386 (0)41 921 - 601
www.orodjarstvo-kovacic.com

Description

Začetki družinskega podjetja Toolmaking, making a progressive tools, toolmaking Kovacic d.o.o., Central Slovenia, segajo v leto 1993, ko so v obrtni delavnici začeli z izdelavo orodij in naprav. Leta izkušenj in pridobivanja znanja na področju orodjarstva je rezultiralo v zadovoljne in stalne stranke.

Velika prednost podjetja Toolmaking, making a progressive tools, toolmaking Kovacic d.o.o., Central Slovenia, je v celoviti ponudbi od sodelovanja pri zasnovi izdelka do končne izdelave le-tega. Tako lahko kupcu ponudijo sodelovanje skozi celoten proces izdelave izdelkov. Vsekakor to  pomeni prednost v smislu celovite ponudbe na enem mestu – poznavanje orodja in tehnologije. Vseskozi vlagajo v razvoj in posodabljanje proizvodnje.

kovacic nova 4      kovacic nova 5      kovacic nova 6

Konstruirajo in kvalitetno izdelajo orodja za preoblikovanje pločevine (progresivna orodja, orodja za globoko vlečenje pločevine, prebijalna orodja in krivilna orodja) za potrebe avtomobilske industrije, elektroindustrije, itd.. Izdelano orodje preizkusijo na njihovih ali kupčevih strojih, izdelajo merilne protokole in naredijo prvo serijo izdelkov. Na željo kupca nudijo tudi izsekovanje na ekscentričnih stiskalnicah. Konkurenčna prednost je v kakovostni izvedbi zastavljenega projekta, strokovna usposobljenost zaposlenih in sodoben strojni park.

Za vse nadaljne informacije in naročilo izdelkov, kontaktirajte Toolmaking, making a progressive tools, toolmaking Kovacic d.o.o., Central Slovenia, na telefonsko številko +386 (0)41 921 - 601.

kovacic nova 1 2018

 

Contacts

Services Toolmaking, Making a progressive tools

Location

Šentjernej
Vrh pri Šentjerneju 10

Video