TUS shop, Slovenia

Specific details TUS shop, ENGROTUŠ d.o.o.
Cesta v Trnovlje 10A, 3000 Celje
tel: +386 (0)80 13 - 10
www.tus.si
Created by

Description

TUS shop, Slovenia, je iz majhnega lokalnega trgovca kljub vedno bolj zaostreni konkurenci in kompleksnim spremembam tržišča postala edini slovenski veliki trgovec v svoji panogi. Danes smo skupina podjetij, ki je po vseh pomembnih kazalcih popolnoma primerljiva z razvitim evropskim trgom.

ZGODOVINA

TUS shop, Slovenia, se je v uspešno mednarodno skupino podjetij razvil iz ene same trgovine, odprte leta 1989 v Slovenskih Konjicah. Danes združujejo ponudbo trgovine, zabave, rekreacije, gostinstva in nepremičnin in deluje, poleg Slovenije, tudi na trgu Makedonije.

tuš 1

Smo slovenski trgovec, ki spoštuje slovenske pridelovalce in predelovalce, zato je na naših policah več kot 70 odstotkov izdelkov slovenskega porekla. S tem v največji meri pomagamo in spodbujamo slovensko gospodarstvo. Ne pozabimo, s spoštovanjem slovenskega spoštujemo tudi sebe.

tuš 2Ponosni smo na dejstvo, da je naše podjetje zavezano k spoštovanju tistih pomembnih vrednot, ki govorijo o povezanosti ljudi in narave, ki nas obdaja. Polja se ne obdelujejo sama, temveč potrebujejo zato pridne ljudi, ki znajo pridelati pravo slovensko domačo hrano. Verjamemo, da so domači izdelki nekaj, kar v nas vzbudi ponos do tistih starih tradicij, ki so jih že zdavnaj odkrili naši predniki, in da nas spomnijo na kraje, katerim pripadamo.


Skupaj z podjetjem TUS shop, Slovenia, spoštujmo in kupujmo slovenske proizvode.

tuš 3

Contacts

Services Slovenski izdelki, Drogerija, Planet Tuš

Location

Ceršak
Cesta v Trnovlje 10A