Wellness Club Victoria, Finnish sauna, Thai massage, Anti-cellulite care, Central Slovenia

Specific details Wellness Club Victoria
Zelenova ulica 24, 1260 Ljubljana - Polje
call: +386 (0)1 549 - 75 - 10
gsm: +386 (0)40 458 - 845
www.club-victoria.si

Description

wellness club novaV mirnem kotičku Ljubljane, že malo oddaljenem od mestnega vrveža, v tihem zavetju Vevč, stoji Wellness Club Victoria, Finnish sauna, Thai massage, Anti-cellulite care, Central Slovenia. Ustanovljen je bil kot protiutež vsakdanjemu stresu in hitremu tempu, da v naša življenja pripelje tudi kanček harmonije ter umiri našo dušo in telo.

Že ob samem vstopu v center, ko vas bo pozdravilo prijazno osebje, boste začutili pozitivno energijo, ob zvokih mirnih ritmov sproščujoče glasbe ter ob skodelici toplega čaja pa ne boste mogli kaj, da ne bi - vsaj za nekaj časa – pred vrati pustili vse svoje kovčke skrbi in težav ter se podali v pravljični svet razvajanja.

Wellness Club Victoria, Finnish sauna, Thai massage, Anti-cellulite care, Central Slovenia, je opremljen po pravilih feng šuja. Začutili boste tudi skladnost prostora in občutek za podrobnosti, ki bosta vaše trenutke v wellness centru oplemenitili s pozitivno energijo, vas sprostili in vam dali novih moči ter več življenjske energije.

Za vse dame in gospode, ki vedo, da je urejen videz ključnega pomena za vsakodnevne uspehe, so pripravili velik izbor nege obraza in telesa, za piko na 'i' pa vam ponujajo tudi edinstveno kozmetiko iz Bližnjega Vzhoda s kristali in minerali iz Mrtvega morja. Lahko pa se enostavno le zavijete v mehak kopalni plašč, se uležete na enega izmed naših ležalnikov, zaprete oči ter s kozarcem šampanjca v roki in ljubljeno osebo ob sebi pustite, da vam misli odtavajo daleč proč. Obisk lahko lahko izkoristite tudi kot kvalitetno druženje s partnerjem, ali pa ob pedikuri oziroma manikiri nadoknadite čas z najboljšo prijateljico.

Wellness Club Victoria, Finnish sauna, Thai massage, Anti-cellulite care, Central Slovenia, je odprt vsak dan do poznih večernih ur. Prisluhnite svojemu telesu in mu vsake toliko dajte tisto, kar najbolj potrebuje: mir, sprostitev in harmonijo. Vas in vaše najbližje bodo sprejeli z odprtimi rokami.

wellness club nova 10

 

 

Contacts

Services Wellness, Finnish sauna, Thai massage, Anti-cellulite care

Location

Ljubljana - Polje
Zelenova ulica 24

Video